Veljesten LVI-palvelut Uudellamaalla

Veljeksillä on yli 10 vuoden kokemus LVI-alalta aina yksityisasiakkaista rakennusteollisuuteen.

banneri
banneri

Nyt on oikea aika selvittää talousvetesi juomakelpoisuus, klikkaa tästä ja siirry tilaamaan vesianalyysi.

Veljesten Lämpö Ja Vesitekniikka Oy (lampojavesitekniikka.fi) on sitoutunut huolehtimaan asiakkaidensa yksityisyyden suojasta ja tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on informoida asiakkaitamme henkilötietojen käsittelystä verkkokaupassamme. Käytämme verkkokaupassamme vahvoja salaus- ja suojausratkaisuja tietojen suojaamiseksi ja yksityisyyden suojan varmistamiseksi. Henkilötietojen käsittelyssä huomioidaan 25.5.2018 lukien sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) vaatimukset.

REKISTERINPITÄJÄ

Veljesten Lämpö Ja Vesitekniikka Oy
3269653-2
Taimistonkatu 16 B3 08100 Lohja

REKISTERIN NIMI

Veljesten Lämpö Ja Vesitekniikka Oy asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Keräämme henkilötietoja asiakkaiden tilausten käsittelemiseksi ja arkistoimiseksi, asiakasrekisterin ylläpitämiseksi sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteina ovat Veljesten Lämpö Ja Vesitekniikka Oy ja asiakkaan välinen sopimus ja sopimuksesta johtuvat lakisääteiset velvoitteet sekä muu henkilön suostumukseen perustuva tietojen käsittely. Henkilötietoa kerätään tilanteissa, joissa henkilö ostanut tuotteita Veljesten Lämpö Ja Vesitekniikka Oy:ltä tai edellä mainitun verkkokaupasta, lähettänyt yhteydenottopyynnön yhteydenottolomakkeella, sähköpostia Veljesten Lämpö Ja Vesitekniikka Oy:n sähköposti osoitteisiin tai ollut yhteydessä puhelimitse.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Veljesten Lämpö Ja Vesitekniikka Oy asiakasrekisteriin. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä sähköpostilla (myynti@lampojavesitekniikka.fi). Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa sekä hyvien tiedon hallinnointi ja -suojausperiaatteiden mukaisesti.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietoja seuraavasti:

  1. verkkokaupassamme vähintään 1 vuoden ajan
  2. sähköpostiarkistossa vähintään 6 vuoden ajan
  3. kirjanpitoaineistossa vähintään 10 vuoden ajan

TIETOJEN LUOVUTUS

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Annettuja henkilötietoja käsittelevät

  1. yrityksemme työntekijät, jotka käsittelevät tilausta
  2. maksupalvelumme tarjoaja Paytrail Oyj vastaanottaessaan maksun asiakkaalta
  3. Tavarantoimittajana toimiva yritys
  4. Kuljetusyritys, joka toimittaa tuotteet asiakkaalle
  5. yrityksemme tilitoimisto
  6. Yrityksemme tilintarkastaja.

Muuhun käyttöön Veljesten Lämpö Ja Vesitekniikka Oy pyytää asiakkaan hyväksynnän.

HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN JA TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröityneen asiakkaan henkilötiedot poistetaan käyttäjän pyynnöstä. Poistopyynnöt tulee esittää sähköisesti osoitteeseen: myynti@lampojavesitekniikka.fi. Tilauksen tehneellä asiakkaalla on oikeus:

1. tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot
2. omien tietojen oikaisemiseen
3. tietyin edellytyksin käsittelyn rajoittamiseen (markkinointikielto tai muu henkilötiedon käsittely)
4. tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Asiakkaan tulee huomioida, että kaikkien tallennettujen henkilötietojen poistaminen on mahdollista vain, mikäli yrityksellämme ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojen käsittelyä.